En herre med ständigt viftande svans! Glad, duktig och underbar!

Jeff,

SEVCH SERallyCH RLD N, F, A LD Startklass Conovers Castleknock

Jeff, Conovers Castleknock. Tajmingen kunde inte vara sämre men när en underbar och spännande kombination planeras och dessutom genomförs så kände vi (mest Brita om sanningen ska fram) att ett "nej tack" hade blivit något vi (återigen mest Brita) ångrat resten av livet...Castleknock ligger strax utanför Dublin (C.I.E. FI V-12 NO UCH  SE U(U)CH  SE V-13  SE V-14 -15  Castlerock Simply Magic) och ni som har koll vet att pappa kallas så till vardags. Mamma Mossa (Conover's Xtra Flow) vann Britas hjärta när de fuskade lite med dummies i väntan på att få äntra utställningsringen, den tjejen kan jobba! Pappa valdes utifrån sitt underbara temperament och arbetsegenskaper, han hade inte ännu riktigt slagit igenom som den framstående stjärna han idag är inom "vänstervarvsvärlden". Jeff är en härlig familjemedlem, en underbar arbetshund att lita på och naturligtvis något att visa i vänstervarv emellanåt. Han är gentil, ödmjuk inför sin förare men kan arbeta oerhört självständigt och med fullt förtroende för sin egen näsa och dess förmåga! Älskar att jobba utan att stressa upp i passivitet och väntan och det är en ynnest att få vara i hans sällskap! Matte Brita får tårar i ögonen när hon talar om sin "lille prins" och fyra, nu levande, vovvar trängs i hjärtat! Om han ändå kunde få leva 35-40 år...One in a miljooooon. Det är då man kan kalla sig rik!


Höfter/armbågar/ögon:  HD:B ED: Ua (0) Ögonlysning: Ua.

Färg: BBEE, enbart svart.

Utställning: Cert, res-cert x 2, BIM jakt (SSRK)

Jakt: 1 pris n kl B-prov, för övrigt enda 1 pris av 18 startande på provet. WT debut Unghundsderbyt 2016. Nionde plats av 54 startande i Unghundsklass på FM 2016, 87 p. Kennelmästare nybörjarklass med 95 p. Planerad start öppenklass B-prov 2020-21.

Viltspår: Se titel. SEVCH

Lydnad: Se titel, LD Startklass. Planerad start Lydnad klass 1 2020.

Rallylydnad: Se titlar, SE Rally CH RLD N, F, A 

Övrigt: BPH med skott genomförd, se skk.se. FB-R genomförd med skott, se skk.seNog kan man väl se vems son det är?

                                                     Pappa Dublin och mamma Mossa. Bilden på Dublin har används som framsidebild på den engelska rasklubbens årsbok...

Jeff nio månader


Jeff 3 år

Det är det här vi älskar!!!!

Jeff fyra år

Debuten i Rallylydnad: två godk rundor av två starter! Och en andra placering av tjugo startande! Och nästan yngst i startfältet...15 mån. RLD N satt på tre starter!

Debut Rallylydnad Fortsättningsklass: 95 p och en 3:e placering!

RLD F spikade Jeff snabbt!

Där satt den! Första lydnadstiteln, LD Startklass. Efter bara tre träningstillfällen i år så fixde han de två sista uppflyttningsresultaten på dubbelstart samma dag...nu måste vi börja träna så nästa titel sitter!