Phoebe


J SE UCH DK CH(U) LT CH SE VCH SE RallyCH RLD N&F&A LD Startklass Calzeat A Beautiful Mind

Phoebe landade hos oss på midsommarafton 2018! Moa har en tid haft tankar på att återuppta avelsarbetet inom kennel B-flat men då vi inte hade någon tik var det inte varit möjligt. När erbjudandet om att samäga en tik från kennel Calzeat tillsammans med kennel Conover´s tackade Moa naturligtvis ja! Moa/vi fick på detta sätt möjlighet att ta del av en väldigt spännande kombination. Phoebe blev den perfekta tillkomsten till våran familj, Hon är alltid lätt att ha och göra med, ställer upp på allt! Jakt, agility, rallylydnad, freestyle och nyligen påbörjad nosework! Lätt att låna ut till vem som helst som vill prova på att föra henne men är alltid mattes flicka! Hon är The Queen P!


Planer för 2024: Valpkull nummer 3. Eventuellt några internationella och nordiska utställningar, Start i ö kl b-prov och varför inte några agilitylopp!


Höfter/ögon:HD A.

Färg: BBEe. Svarta och gula anlag.

Utställning: Se titlar.

Jakt: Exellent i nybörjarklass. Start i öppenklass när formen är på plats igen.

Viltspår: Se titel.

Lydnad: Se titel.

Rallylydnad: Se titlar.

Agility: En pinne i agilityklass. Kör endast agility under vintrarna så vi får se hur långt vi tar oss men diplom i båda klasser är planerat.

Övrigt: BPH och FB-R genomförda.

Avel: Kull med SE U(U)CH Inkwells Truly Yours 2021, 6 stycken valpar. Alla är röntgade, armbågar och höfter. För hunddata tryck här. För kullens egna sida, klicka här.

Kull med MelwinJ SE VCH Gilliam's Gold Breathtaking Guy 2023, 10 stycken valpar. Klicka här för hunddata. Klicka här för att komma till kullens sida på B-flat.