Phoebe


J SE VCH SE RallyCH RLD N&F&A LD Startklass Calzeat A Beautiful Mind

Phoebe landade hos oss på midsommarafton 2018! Moa har en tid haft tankar på att återuppta avelsarbetet inom kennel B-flat men då vi inte har någon tik har det inte varit möjligt. När erbjudandet om att samäga en tik från kennel Calzeat tillsammans med kennel Conover´s tackade Moa naturligtvis ja! Moa/vi får på detta sätt möjlighet att ta del av en väldigt spännande kombination. Phoebe blev den perfekta tillkomsten till våran familj, Hon är alltid lätt att ha och göra med, ställer upp på allt! Agility, rallylydnad, freestyle och nyligen påbörjad nosework! Lätt att låna ut till vem som helst som vill prova på att föra henne men är alltid mattes flicka! Hon är The Queen P!


Höfter/ögon:HD A.

Färg: BBEe.

Utställning: Klassvinst och Ck x flera från juniorklass och unghundsklass. BIS-3 valpklass 1 vid debuten (enbart ställd 1 ggr i valpklass 1). BIG-1 valpklass 2 vid debuten, 6 mån och 5 dagar ung. BIS-4 valpklass 2 SKK Hälsingland.

Jakt: Exellent i nyböljarklass. Startad i öppenklass av Moa under 2022.

Viltspår: Se titel.

Lydnad: Se titel.

Rallylydnad: Se titlar.

Agility: En pinne i agilityklass. Kör endast agility under vintrarna så vi får se hur långt vi tar oss men diplom i båda klasser är planerat.

Övrigt: BPH och FB-R genomförda.

Avel: Kull med Inkwells Truly Yours 2021, 6 stycken valpar. Alla är röntagde, armbågar och höfter. För hunddata tryck här

Planerad kull vintern/våren 2023 på Conover's kennel. Kolla in fliken Aktuellt för mer information om kombinationen.