Året var 2022...

Här har vi en summering av alla hundarnas utveckling och prestationer under året 2022.

Sheldon

J SE U(u) CH SE VCH SE RallyCH RLD N&F&A

LD Startklass Almanza Licorice Shot


Sheldon har under 2022 tagit rallylydndadschampionat och därmed blivit trippelchampion vid 10 års ålder.


Han har även varit på utställning och från veteranklass placerats 2 BHK.


Vi har försökt under året att övertala denna gubbe om att han har gått i pension men han säger nej och tänker inte gå i pension i första taget, en sak som är säker.

Jeff

J SE VCH RLD RallyCH RLD N&F&A LD Startklass Conover's Castleknock


Under 2022 har Jeff startat i lydnadklass 1 och fått ihop ett första pris samt pallplacering.


Även Jeff har ställts ut och fått 2 stycken reservcert och placerat sig i BHK 2 gånger från jaktklass.


Han och Brita var även med och deltog i FRK Gävle-Dalas sektionsmästerskap där de vann årets dual-purpose hund!

Phoebe

J SE VCH SE RallyCH RLD N&F&A LD Startklass Calzeat A Beautiful Mind


Phoebe har haft fullt upp i utställningsringen under 2022 med 2 stycken svenska cert, några BTK placeringar och BIM samt ett danskt cert och BIR. Hon har även fått tre stycken reservcert och varit med i kennel Calzeat's avelgrupp på Stora Stockholm där de blev BIS 2!


Phoebe och Moa har i år deltagit på Ungdoms-SM jakt som är upplagt som ett WT och även startat öppen klass på B-prov, första provet någonsin för Moa. Hon blev också tilldelad domarens pris på FRK Gävle-Dalas sektionsmätserskap för sin fina markeringsförmåga och sitt sätt att använda vinden för att effektivare hitta dummien.

Hollie

SE VCH RLD N&F Calzeat Divine Intervention


Hollie har haft ett ganska lugnt år på tävlingssidan då vi har tränat mycket grund och position hemma inför avanceradklass på rallylydnaden. Hon har startat och fått ihop 83 poäng och ett kvalificerat resultat.


Även Hollie har varit i utställningsringen och fått CK i Danmark och deltagit i kennel Calzeat's uppfödargrupp med BIS-placeringar.

Rakel

J SE VCH RLD N&F&A Conover's Goldflame


Rakel har tävlat rallylydnad och tjänat ihop till en ny titel, RLD A med en klassvinst på 94 poäng! Har påbörjat träning inför mästarklass och även tränat på de nya momenten som kommer 2023.


Hon har också startat nybörjarklass på jaktprov med Brita och fått ett exellent! Hon vann även nybörjarklassen på FRK Gävle-Dalas Sektionsmästerskap och startat på Unghundsdebyt.

Melker

SE VCH RLD N&F&A LD Startklass Almanza Road Runner


Tyvärr förlorade vi tidigare i år en av våra stjärnor, Melker. Han inte hann göra mycket sista året i livet men vi tycker han är värd att nämna i denna sammanställning av året! 


Han startade rallylydnad avancerad klass och fick äntligen titeln RLD A efter att ha kämpat med högerhandlingen. Vi gjorde några starter i mästarklass och dem gick tyvärr inte hela vägen för kvalificerat resultat men han var glad genom banorna. Vi startade faktiskt hans sista dag på en tävling och han gjorde sitt bästa!


Vi saknar denna herre och det kommer alltid finnas en plats för honom i sängen hemma.